Бізнесменів, що займаються туризмом, запрошують на тренінг

На зустрічі будуть обговорювати безпеку і надійність подорожей

Підприємцям з Донбасу, які надають послуги в туристичній сфері, пропонують відвідати семінар. Його проводитиме Міністерство економіки, передає прес-служба Донецької обласної держадміністрації.

Як зазначається, захід проводитимуть з метою підвищення рівня безпеки туристів під час подорожей. На семінарі хочуть обговорити види страхування туристів, готельні системи безпеки, пожежної безпеки, дотримання ДБН і стандартів, харчової безпеки. А також - моніторинг рівня надзвичайних ситуацій в туризмі та заходів безпеки.

Також присутні зможуть більш детально дізнатися про сертифікації підйомників, особливостей безпеки пішохідних гірських походів, правил маркування туристичних маршрутів. Ще обговорять міграційні загрози для національної безпеки, торгівлі людьми під виглядом туризму. Будуть підніматися питання і авіаційної безпеки туристів.

Тренінг проведуть у Києві наступної п'ятниці, 13 грудня. Початок об 11:00. За годину до початку слід прибути за адресою: вул. Госпітальна і пройти реєстрацію. Також, необхідно пройти заздалегідь і онлайн-реєстрацію. Дедлайн подачі заявки - 12 грудня.

Раніше, видання "Донбас. Коментарі" писало, що студенти на Донбасі можуть виграти 20 тисяч гривень.



Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.