Більше 200 чоловік у Маріуполі змогли отримати адмінпослуги на дому

Люди, які мають проблеми зі здоров'ям, можуть звернутися до сервісу "Мобільний адміністратор"

В Донецькій області в місті Маріуполь більше 200 людей вже протягом року отримують адміністративні послуги перебуваючи вдома. Це стало можливим завдяки тому, що в місті запустили сервіс "Мобільний адміністратор", передає прес-служба Маріупольської міської ради.

Як зазначається, найпопулярніша послуга, якою люди користувалися на дому, це реєстрація місця проживання та права власності на нерухоме майно. Крім цього, багатьом людям знадобилося отримати довідки і вирішити земельні питання.

Так, працівники звичайного Центру надання адміністративних послуг можуть надавати послуги на дому за допомогою мобільного кейса. При цьому, надається повний перелік адмінпослуг. Але крім того, що відноситься до Державної міграційної служби.

В прес-службі підкреслили, що сервіс "Мобільний адміністратор" був створений для людей, які мають постійні або тимчасові проблеми зі здоров'ям. А також для тих, хто не може пересуватися самостійно. Щоб оформити замовлення необхідно мати довірену особу. Нею може виступати родич, сусід чи просто соціальний працівник. Завдання такої людини - піти в ЦНАП, принести паспорт та медичну довідку людини, яка не може прийти особисто. Після,  до людини повинні будуть виїхати додому. Довірена особа може звернутися в ЦНАП за адресою: пр. Світу, 107 або вул. Українського козацтва, 51.

Раніше, видання "Донбас. Коментарі" писало, що мешканців Мар'їнки вирішили не залишати без електрики.



Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.