Людей у камуфляжі російського зразка побачили на лінії розмежування

Військовослужбовці України і збройні формування ОРДЛО не можуть перебувати на дільницях розведення

В Луганської області на ділянці розведення сил і засобів №1 зафіксували знаходження (перебування) людей у камуфляжі російського зразка з нарукавними пов'язками з написом "СЦКК-JCCC". Це відбувається в станиці Луганській, передає прес-служба Операції об'єднаних сил в соцмережі Facebook.

Як зазначається, зазначена символіка в складі Спільного центру з контролю і координації (СЦКК) не використовується. При цьому підкреслюється, що по завершенню розведення сил військовослужбовці, як України, так і збройних формувань ОРДЛО, ні за яких обставин не можуть знаходитися на дільницях розведення. Це прописано у відповідності з пунктом 8 Рамкового рішення по завершенню розведення сил. Так, знаходитися на цій ділянці дозволяється тільки офіцерам СЦКК.

В прес-службі ООС підкреслюють, що знаходження нібито представників СЦКК, на ділянці розведення сил, порушує Мінські домовленості. А також - Рамкове рішення тристоронньої контактної групи з розведення сил і засобів.

В ООС уточнили, що СЦКК був створений у вересні 2014 року Україною і Російською Федерацією. Тоді було призначено по одному представнику для спільного управління СЦКК. 

Раніше, видання "Донбас. Коментарі" писало, що понад 200 людей в Маріуполі змогли отримати адмінпослуги на дому. 



Источник: https://donbass.comments.ua
Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.