На Донбасі завершують ремонтувати дорогу в об'їзд ОРДЛО

Завершити всі необхідні роботи хочуть до кінця цього місяця

В Донецькій області підходить до завершення проведення ремонту 7,5 кілометрової ділянки дороги "Волноваха-Кирилівка-Шевченко". Працівники закінчили проводити фрезерування, поклали вирівнюючий шар і приступили до зміцнення узбіччя, написав на своїй сторінці в соцмережі Facebook голова Донецької обласної держадміністрації Павло Кириленко.

Як зазначається, також поклали верхній шар асфальтобетонного покриття. Ще працівники додають в асфальтобетон спеціальні добавки. Це дозволяє виконувати роботи навіть при низьких температурах і підвищеній вологості. Також такі добавки забезпечують міцність покриття.

Павло Кириленко підкреслив, що коли ремонтні роботи повністю завершаться, будуть встановлені дорожні знаки, бар'єрна огорожа, ще нанесуть горизонтальну розмітку. Закінчити всі роботи хочуть до кінця цього місяця.

Крім цього, додається, що дорога "Волноваха-Кирилівка-Шевченка" знаходиться на маршруті в об'їзд окупованих територій і поєднується з автодорогою "Благодатне - Валер’янівка". Останній маршрут також практично відремонтували. Там залишилося встановити знаки та нанести розмітку.

Раніше, видання "Донбас. Коментарі" писало, що на Донбасі з допомогою скульптури можна дізнатися про автора колядки "Carol of the Bells".




Источник: https://donbass.comments.ua
Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.