Фронт та бек-офісами тепер зможуть користуватися мешканці Донбасу

Загальна площа будівлі після реконструкції досягла 1926, 7 кв. м

В Донецькій області в місті Мирноград зробили реконструкцію соціального офісу. Так, будівля управління соціального захисту населення міської ради набула оновленого вигляду, передає прес-служба Маріупольської міської ради.

Як зазначається, метою проекту було створити єдиний простір для отримання мешканцями в одному місці різних видів соцпослуг. При цьому, створити безперешкодний доступ для людей з інвалідністю. Отримати послуги місцеві мешканці зможуть у двох закладах: фронт-офісі (будуть приймати громадян) та бек-офісі (у цьому місці будуть обробляти прийняті документи).

За словами заступника голови Донецької ОДА Юлії Костюніної, такі офіси з'являться у Дружківці, Мирнограді, Бахмуті та Слов'янську. Це допоможе мешканцям більш спрощено отримувати соціальні послуги. Орієнтовна кількість потенційних одержувачів соціальних послуг на Донбасі становить понад 1, 3 млн чоловік.

Крім цього, в приміщеннях офісів створили ігровий майданчик для дітей, зону відпочинку для відвідувачів, ввели систему "Електронна черга" і встановили інформаційний термінал, який забезпечує якість та своєчасність отримання послуг. Загальна площа будівлі після реконструкції досягла 1926, 7 кв. м. 

picture

Раніше, видання "Донбас. Коментарі" писало, що на Донбасі нагородили переможців конкурсу журналістських робіт.



Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.