Діти на Донбасі вчилися виготовляти новорічний сувенір

Напередодні Дня Святого Миколая дітям вручили солодощі

В Донецькій області у прифронтовому місті Авдіївка, Донецької області, діти другого класу загальноосвітньої школи №1 вчилися виготовляти новорічні сувеніри. Роботи вони виконували з природних матеріалів, передає прес-служба Військово-цивільної адміністрації міста Авдіївка в соцмережі Facebook.

Як зазначається, такий майстер-клас допоміг дітям підняти настрій. Ще школярі дивилися мультфільми новорічної тематики. Все це проходило в центральній міській бібліотеці в читальному залі.

В прес-службі підкреслили, що захід вирішили присвятити Дню Святого Миколая. Атмосферу створили теплу і затишну, а головне - новорічну. Адже тільки так у душі кожної дитини може з'явиться відчуття того, що настають зимові свята. А також очікування всяких приємних сюрпризів.

Напередодні свята, яке відбудеться завтра, 19 грудня, діти переглянули відеоролик, який розповідає про історію народження і життя Святого Миколая Чудотворця. Наприкінці заходу всі діти отримали солодощі.

Раніше, видання "Донбас. Коментарі" писало, що в Авдіївці мешканців просять прикрасити будівлі новорічною символікою та ілюмінацією.



Источник: https://donbass.comments.ua
Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.