Жінка з донькою на Донеччині зловили злодія

Раніше судимого чоловіка мати з дитиною утримували до прибуття поліції

В Донецькій області в місті Слов'янськ мати з дитиною спіймали зловмисника, який проник до них у квартиру. Злодія вони виявили прямо на своєму балконі і утримували його до прибуття правоохоронців, передає прес-служба поліції Донеччини.

Як зазначається, поліція відзначила заслугу матері (Юлії Симонової) і дочки (13-річної Валерії) в припиненні злочину. Подія сталася на початку минулого місяця. Зараз мешканок Слов'янська вирішили нагородити.

Так, на початку листопада жінка з дочкою виявили на своєму балконі невідомого чоловіка, який намагався викрасти їх речі. Не розгубившись, господині квартири подзвонили в поліцію, після чого утримували зловмисника до прибуття наряду.

Зловмисником, який намагався обікрасти квартиру, виявився 44-річний раніше судимий мешканець району. Чоловік заробляв на життя саме незаконним шляхом.

В прес-службі підкреслили, що не кожна людина може зловити зловмисника, а тендітна жінка з дитиною - змогли. Вони не розгубилися в такій складній ситуації і проявили мужність. З ними не зміг впоратися навіть досвідчений зловмисник, який раніше побував у в'язниці.

Раніше, видання "Донбас. Коментарі" писало, що дівчина з Донбасу перемогла у міжнародному фестивалі.



Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.