Вчителька з Донбасу розробила кращий інтегрований STEM-урок

Вчителька показала практичну спрямованість математичних знань

В Донецькій області вчителька з Краматорська Олена Шаповалова стала однією з переможців з розробки інтегрованого STEM-уроку. Перемогу вона здобула з математики та інформатики "Хмарочоси Світу", передає прес-служба Краматорської міської ради.

Як зазначається, вчителька хотіла показати практичну спрямованість математичних знань своїм учням. А ще сприяти подоланню гендерних стереотипів у сфері архітектури та науково-технічних професіях.

Сама Всеукраїнська Конференція, на якій оголосили переможців відбулася в Києві. Її провели для вчительської спільноти "Кращі гендерночутливі STEM-уроки: як викладати". Всього, свої кращі методики представили 20 вчителів і вчительок STEM-предметів. Вони проводили уроки з таких предметів, як математика, фізика, хімія, інформатика, технології, астрономія, географія, біологія, іноземні мови. Уроки проводилися в школах.

В прес-службі підкреслюють, що конкурс проводили, щоб популяризувати STEM-освіту і мотивувати дівчат нарівні з хлопцями до вивчення STEM-предметів.

Так, кращими були визнані п'ять STEM-уроків. За кожен з них вчителі отримали винагороду - 5000 гривень. Ще під час конференції провели майстер-класи про права вчителя.

Раніше, видання "Донбас. Коментарі" писало, назвали кількість дітей, які проживають на лінії зіткнення.



Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.