Волонтерам і благодійникам у Мар'їнці пропонують взяти участь в конкурсі

Переможців оберуть у 15 колективних, трьох індивідуальних і чотирьох спеціальних номінаціях

Благодійникам і волонтерам у Мар'їнці, Донецької області, пропонують взяти участь в Національному конкурсі "Благодійна Україна - 2019", передає прес-служба Мар'їнської райдержадміністрації у соцмережі Facebook.

Як зазначається, зараз почався новий етап цього конкурсу. Участь у ньому можуть приймати люди, які надавали благодійну допомогу для вирішення актуальних суспільних проблем з 1 січня по 31 грудня цього року.

Вже відомо, що переможців оберуть у 15 колективних, трьох індивідуальних та чотирьох спеціальних номінаціях. Результати конкурсу оголосять на підсумковій прес-конференції, а переможців під час урочистої церемонії. З року в рік така церемонія проходить у Києві. У 2020 році вона відбудеться навесні. Дедлайн подання заявки на участь у конкурсі - 1 березня 2020 року.

В прес-службі підкреслили, що більш детальну інформацію можна дізнатися у контактної особи Оксани Лобко, написавши листа на електронну пошту: [email protected]. Також можна почитати інформацію на офіційному сайті конкурсу.

Раніше, видання "Донбас. Коментарі" писало, що один з міст на Донбасі тричі став переможцем "Премії HR-бренд Україна 2019".



Источник: https://donbass.comments.ua
Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.