Купатися на Водохреща і робити фото просять мешканців Авдіївки

Переможцем стане той, чиє фото збере найбільшу кількість лайків

В прифронтовому місті Авдіївка для місцевих мешканців оголосили фотоконкурс "Купання на Водохреща". Хрещення є третім і завершальним святом у новорічно-різдвяному циклі, передає прес-служба Військово-цивільної адміністрації міста Авдіївка в соцмережі Facebook.

Як зазначається, це свято відзначають щороку 19 січня. Всім місцевим мешканцям також пропонують долучитися до свята, скупатися в ополонці, зробити незабутні знімки і відправити їх у відділ культури Військово-цивільної адміністрації з 19 з 25 січня (до 16:00).

Які фотографії з Водохресних купань виявляться самими кращими, покаже онлайн-голосування. Переможе той, чиє фото збере більше лайків. Саме голосування триватиме з 26 по 31 січня на сторінці Відділу культури Військово-цивільної адміністрації Авдіївка в Facebook. Переможця оголосять 4 лютого. Йому вручать сувенірну продукцію з символікою міста.

Так, своє фото з Хрещення необхідно відправити на електронну пошту: [email protected]. У повідомленні слід написати своє ім'я, прізвище та контактний телефон.

Раніше, видання "Донбас. Коментарі" писало, що Новорічне свято провели для багатодітних сімей у Бахмуті.



Источник: https://donbass.comments.ua
Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.