Стало відомо, скільки людей на Донбасі отримали соцпослуги і пільги

На допомогу мешканцям Донбасу витратили 6,2 млрд грн

В Донецькій області протягом минулого року соціальними послугами і пільгами скористалися понад 1,5 мільйона осіб. Вони отримали різні види пільг, передає прес-служба Донецької обласної держадміністрації.

Як наголошується, мешканці Донбасу отримали субсидії, компенсації та адресну допомогу на загальну суму понад 6,2 млрд грн.

"Ще проводиться робота з придбання житла для соціально вразливих категорій молоді, оздоровлення молоді, учасників ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС та їх родин, учасників бойових дій, розвитку мережі соціальних офісів - Центрів надання адміністративних послуг", - розповіла директор департаменту соціального захисту населення Олена Токарєва.

Голова Донецької ОДА Павло Кириленко додав, що необхідно докласти зусилля, щоб у містах та районах області з'явилися реабілітаційні центри.

"Якщо немає необхідності у великій вузькопрофільній установі, їх можна створювати на базі інклюзивного-ресурсних центрів, шукати можливість залучати спеціалістів до роботи з людьми з інвалідністю. Питання створення реабілітаційних центрів має бути вирішене найближчим часом", - пояснив Павло Кириленко.

Раніше, видання "Донбас. Коментарі" писало, що в Слов'янську стоматполіклініка отримала нове обладнання. 



Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.