Де в Донецькій області краще не купатися: список пляжів

Фахівці перевірили якість води на пляжах Донеччини

У Донецькій області дозвілля у деяких місцях відпочинку біля води загрожує неприємними наслідками. Так, в чотирьох населених пунктах пляжі не придатні до купання. Міністерство охорони здоров'я України рекомендує встановити там щитки з попередженням про заборону купання. Про це інформує в Facebook Центр громадського здоров'я України Міністерства охорони здоров'я.

Згідно з даними, не рекомендується купатися в морській воді на таких пляжах: міський пляж біля готелю "Турист", пляж "Лівобережний" в районі водної станції "Куточок", пляж Приморського району, р-н СРЗ і пляж Маріуполя. Крім того, бактерії у воді знайшли на пляжах в таких населених пунктах регіону: Ялті, Юр'ївці, Урзуфі і Мелекіному.

Раніше повідомлялося, що фахівці перевірили якість повітря в Луганській області. Відомо, де найбільш забруднене повітря в регіоні.

Також ми повідомляли, що рятувальники попередили жителів Донбасу про загрозу пожеж в найближчі дні. Вогнеборці назвали основні правила, яких слід дотримуватися задля уникнення пожеж в екосистемах.



Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.