Командування ЗС Росії нарощує оперативну підготовку штабів, - розвідка

На тимчасово окупованій території в Донецькій і Луганській областях проходили навчання окупантів

Командування Збройних сил Російської Федерації нарощує рівень оперативної підготовки штабів 1 (Донецьк) і 2 (Луганськ), а ще нарощує бойову підготовку підрозділів, які підпорядковуються цим штабам. Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

Як зазначається, під загальним керівництвом штабу Південного військового округу Збройних сил РФ (місце дислокації - Ростов-на-Дону) пройшли командно-штабні навчання з певним складом окупаційних військ. Навчання проходили на тимчасово окупованій території в Донецькій і Луганській областях.

"Особлива увага приділяється застосуванню сил і засобів розвідки та управлінню вогнем артилерійських підрозділів і протиповітряної оборони. При цьому, заходи проводяться синхронізовано в рамках двосторонніх навчань з управлінням військами (силами) восьми загальновійськової армії (штаб - в місті Новочеркаськ, Ростовська область) Південного військового округу ЗС РФ на Донському операційному напрямку", - йдеться в повідомленні.

Крім цього, додається, що підрозділи української армії (збройних сил) знаходяться напоготові щодо підступних і провокаційних дій з боку окупаційних військ.

Раніше "Донбас. Коментарі" писало, що бухгалтер з Донецька стала фронтовою розвідницею. 



Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.