Нагородять грошима: на Донбасі оберуть найкращих журналістів

Учасників конкурсу будуть оцінювати за їх роботи

В Україні в Донецькій області оголосили конкурс журналістських робіт. Від учасників будуть приймати написані статті на тему реформи децентралізації, передає прес-служба військово-цивільної адміністрації міста Авдіївка Донецької області в соцмережі Facebook.

Як зазначається, прийняти участь можуть всі журналісти, як онлайн, так і друкованих та ефірних засобів масової інформації (ЗМІ) Донецької області.

"У конкурсі передбачено три номінації: "Краща онлайн-публікація", "Краща публікація в друкованих ЗМІ" та "Кращий відеоматеріал". До участі в конкурсі приймаються матеріали, опубліковані протягом 2019 року", - йдеться в повідомленні.

Щоб взяти участь у конкурсі для початку необхідно зареєструватися за посиланням. Подача заявок на конкурс закінчується через п'ять днів, 15 вересня.

"Конкурс заснований на методології Ради Європи і присвячений позитивному досвіду впровадження реформи місцевого самоврядування і децентралізації влади. А також кращим практикам громад та органів місцевого самоврядування Донецької області", - пояснили в прес-службі Донецької обласної держадміністрації.

Переможцям конкурсу передбачили грошову винагороду. За перше місце можна буде отримати від 9000 до 17 000 гривень, за друге - від 8000 до 12 000 гривень, а за третє - від 6000 до 9000 гривень.

Раніше "Донбас. Коментарі" писало, що бізнесменів на Донбасі запрошують на навчання.



Источник: https://donbass.comments.ua
Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.