Мешканців Донбасу запрошують прогулятися на гіробордах і потримати блискавку в руці

У Маріуполі проведуть інноваційний День міста

Прогулянка на гіробордах і екскурсія по місту на сігвеях, а ще "Tesla Show" на якому покажуть принцип роботи електрики і дозволяти потримати блискавку в руці... Саме так, в Маріуполі 28 вересня планують провести День міста, передає прес-служба Маріупольської міської ради.

Як зазначається, заходи будуть проходити в Театральному сквері.

"Маріуполь масштабно відзначить День міста - 241-річчя. Місцевим мешканцям та гостям міста представлять проекти майбутніх реконструкцій. Також буде працювати безліч інтерактивних локацій. Головні музичні гості свята - українська електро-фолк група "Onuka" та оркестр "HAOHI". Свято пройде у форматі - "Маріуполь - місто майбутнього". Концепція включає презентацію майбутніх інноваційних змін міста біля моря", - йдеться в повідомленні.

Також планується, що будуть організовані інтерактивні локації: масштабні фотозони з аніматорами, фотостудія з ефектом "завмирання" часу, візуалізація проектів майбутнього, змагання в спеціально обладнаному павільйоні.

"Будуть доступні ігри "Dota" і "Counter-strike". Передбачено призовий фонд "Play Station Zone". Зона з приставками "FIFA", "Mortal Combat", "GTA" інтерактив "Робототехніка", - говорять в прес-службі.

Крім цього, буде працювати фонтан з літерами, який може відображати будь-які написи на воді. Ще у кожного присутнього буде можливість знайти своє пророцтво про майбутнє.

"Вздовж проспекту Миру на ділянці від підземного переходу до Театрального скверу, буде працювати фуд-корт. Ще пройде книжковий фестиваль. Гостей свята чекає яскраве лазерне шоу. Святкування триватимуть з 12:00 до 22:00", - пояснили в ДОГА.

Раніше "Донбас. Коментарі" писало, що фестиваль театрального мистецтва стартував в Маріуполі.



Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.