У Покровську пенсіонери можуть безкоштовно оформити sms-інформування

На Донбасі можна отримувати повідомлення щодо пенсії, а також про сплату страхових внесків роботодавцями

Повідомлення про призначення, перерахунок, припинення чи поновлення виплати пенсії можуть отримувати всі бажаючі мешканці Покровська - абсолютно безкоштовно. Це стосується, як пенсіонерів, так і тих, хто не досяг пенсійного віку, передає прес-служба Покровської міської ради.

Як зазначається, отримувати повідомлення можна і відносно накопиченого страхового стажу та сплати страхових внесків роботодавцями.

"Сервіс є абсолютно безкоштовним і може бути корисним кожному. Громадяни можуть оперативно інформуватися про всі зміни, які відбуваються в пенсійній справі. Також, для кожного працюючого це свого роду інструмент контролю за своїм роботодавцем", - йдеться в повідомленні.

Для отримання sms від Пенсійного фонду необхідно надати згоду одним з доступних способів: через веб-портал електронних послуг Пенсійного фонду України (ПФУ) з допомогою електронного цифрового підпису. В особистому кабінеті необхідно заповнити відповідні поля. Підключитися до sms-інформування можливо і через особисте звернення до відділів обслуговування громадян управління і заповнивши там заяви встановленого зразка.

Так, звернутися в Пенсійний фонд можна в місті Покровськ - вул. Центральна, 154, кабінет № 1 і № 2. А також у місті Мирноград - вул. Центральна, 13, кабінет № 104,112.

"Станом на 1 вересня 2019 року послугу sms-інформування вже отримують майже 4000 мешканців Покровська, Покровського району та міста Мирноград", - пояснили у прес-службі.

Раніше "Донбас. Коментарі" писало, що бізнесменів на Донбасі запрошують на навчання.



Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.