В Авдіївці проведуть "День без автомобілів"

Місцевих мешканців просять залишити свій автомобіль і скористатися екологічним транспортом

В Донецькій області в місті Авдіївка відбудеться акція "День без автомобілів". Такий захід проходить у багатьох містах світу, 22 вересня, передає прес-служба Військово цивільної адміністрації міста Авдіївка Донецької області.

Як зазначається, "Міжнародний день без автомобіля" проводиться з метою показати, які альтернативи є у автомобіля і як чудово виглядають міста без купи транспорту.  

"У світовому співтоваристві стали звучати все більш відверті заклики хоч якось скоротити використання автотранспорту. Для багатьох з нас використання автотранспорту вже давно є чимось природним і не викликає жодних протиріч. Це може викликати іронічну посмішку, проте давайте спробуємо провести тільки один день без використання особистого автотранспорту", - йдеться в повідомленні.

Також додається, що це допоможе зробити істотний внесок не тільки в наше власне здоров'я, здоров'я наших дітей і близьких, але здоров'я нашої рідної планети.

"Шановні жителі Авдіївки просимо Вас приєднатися до участі в цьому заході і 22 вересня залишити свій автомобіль вдома і хоча б на один день пересісти на повністю екологічний транспорт або просто прогулятися пішки, насолодитися прекрасним осіннім днем, живим спілкуванням", - підкреслили у прес-службі.

Раніше "Донбас. Коментарі" писало, що на Донеччині збирають фотографії пам'яток для "Вікіпедії". 



Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.