На Донбасі для пацієнтів військових медустанов передали гуманітарний вантаж

Медзаклади отримали рукавички, маски, памперси, пелюшки, простирадла

В місто Краматорськ, Донецька область, надійшов гуманітарний вантаж для пацієнтів військових медичних установ. Благодійна допомога буде розподілена між військовими медустановами, передає прес-служба Операції об'єднаних сил в соцмережі Facebook.

Як зазначається, лікарні отримали чотири десятка багатофункціональних ліжок.

"Ліжка на відміну від звичайних, мають характеристики, які забезпечують максимальний комфорт стаціонарним хворим, які обмежені в рухах. Ці пристрої, зокрема, допомагають уникнути погіршення кровообігу, і як наслідок, пролежнів. Також ліжка укомплектовані додатковими предметами: боковими перилами, пристосуванням "гусак", - йдеться в повідомленні.

Ще в рамках гуманітарної допомоги передані холодильники для препаратів, які вимагають відповідного температурного режиму зберігання. Поповнили медустанови й витратними матеріалами: рукавички для огляду пацієнтів, захисними масками, памперсами, пеленками, вологовсмоктуючими простирадлами. 

"Допомога міжнародних партнерів дозволить не тільки поліпшити матеріально-технічну лікувальну базу військових медичних установ, але і забезпечить більш комфортний рівень лікування пацієнтів - учасників операції Об'єднаних сил і цивільного населення", - пояснили у прес-службі.

Раніше "Донбас. Коментарі" писало, що за тиждень на Донбасі в містах і селах відновили кілька будинків.




Источник: https://donbass.comments.ua
Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.