На сході України збираються відводити війська вздовж всієї лінії розмежування, - ООС

У перспективі можуть бути створені безпечні райони

Підготовчі заходи щодо відведення військ уздовж всієї лінії розмежування вже проводяться станом на сьогоднішній день. Про це повідомляє прес-служба Операції об'єднаних сил в соцмережі Facebook.

Як зазначається, завдання щодо відведення військ було визначено начальником Генерального штабу Збройних Сил України, Міністром оборони України та главою держави.

За словами генерал-лейтенанта Володимира Кравченко, в перспективі можуть бути створені безпечні райони навколо населених пунктів Золоте і Петровське.

"Такі райони планували створити ще в 2016 році, але до сьогоднішнього дня вони залишаються мілітаризованими. Переконаний у тому, що це буде наступним кроком після Станиці Луганської", - сказав він.

Також додається, що в гуманітарній сфері відбулися зрушення на краще.

"На Станиці Луганській йдуть активні підготовчі роботи до початку робіт щодо відновлення моста: підготовлено під будівельний майданчик техніку і для розміщення будівельних матеріалів. Вже розширено і відновлено дорожнє покриття під'їзної дороги. Незабаром планується запустити додатковий автобус, щоб перетин лінії зіткнення для наших громадян був ще простішим і комфортнішим", - йдеться в повідомленні.

Раніше "Донбас. Коментарі" писало, що за тиждень на Донбасі в містах і селах відновили кілька будинків.



Источник: https://donbass.comments.ua
Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.