На Донбасі вибрали саму успішну жінку поліції

Кожен третій співробітник поліції, на сьогоднішній день, жінка

В Донецькій області на вихідних провели перший в Україні фестиваль "Жінки за мир і безпеку". В рамках святкування обрали найкращу жінку в поліції області, передає прес-служба поліції Донеччини.

Як зазначається, мешканці Маріуполя зустрічали 19 жінок-поліцейських зі всієї Донецької області. Вони завоювали симпатії мешканців своїх міст і пройшли у фінал конкурсу.

"Серед них - керівниці великих підрозділів, чемпіонки з силових видів спорту та стрільби, турботливі дружини і матері. Але головне - всі вони захисниці, які свідомо обрали свій борг "служити і захищати". Гості спілкувалися з фіналістками, відповідали на питання про них і вигравали призи з символікою фестивалю", - йдеться в повідомленні.

На фестивалі провели різні заходи для дітей - працювала арт-майстерня з малювання поліцейських автомобілів. Діти змогли залишити на транспорті відбитки своїх долоньок. Ще чадам надали можливість спробувати себе в ролі кінної поліції і надали можливість дресирувати службових собак.

"Переможницею конкурсу стала начальниця відділу ювенальної превенції поліції Донецької області Катерина Шнейдер, друге місце зайняла спецпризначенка, а в минулому розвідниця з позивним "Світлячок". Трійку лідерів замкнула оперуповноважений управління стратегічних розслідувань Валерія Подорожко", - розповіли в прес-службі.

Крім цього, зазначається, що на сьогоднішній день кожен третій поліцейський - це жінка. Вони документують теракти на лінії розмежування, затримують злочинців, захищають дітей.

picture


picture

Раніше "Донбас. Коментарі" писало, що мешканцям Авдіївки пропонують зустрітися з начальником обласної поліції.



Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.