Другий конкурс бізнес-грантів оголосили на Донбасі

Гранти надаються виключно повнолітнім і правоздатним

В Донецькій області Організація Об'єднаних Націй (ООН) оголошує конкурс малих бізнес-грантів на відкриття, відновлення або розширення мікро, малих і середніх підприємств на підконтрольних уряду України територіях Луганської і Донецької областей. Про це повідомляє прес-служба військово-цивільної адміністрації міста Волноваха.

Як зазначається, грантова підтримка буде надаватися на початок, відновлення і розширення мікро, малих і середніх бізнесів в Донецькій і Луганській областях.

"Максимальна сума гранту на реалізацію одного бізнес-проекту становить до 250,000 гривень. Його зможуть отримати особи, які планують створити протягом реалізації бізнес-плану не менше чотирьох робочих місць (підприємець та не менше трьох найманих працівників)", - йдеться в повідомленні.

Також можна отримати грант до 200,000 гривень. Для цього необхідно створити не менше трьох робочих місць (підприємець та не менше двох найманих робітників). Є гранти, які розраховані на суму до 150 000 гривень і до 100 000. Під них також прописані конкретні умови.

"Гранти надаються виключно повнолітнім, дієздатним і правоздатним громадянам України, які постійно проживають на підконтрольних уряду України районах Луганської та Донецької областей", - пояснили в прес-службі.

Більш детальну інформацію можна отримати за телефоном: 0 (800) 406411, а також написавши лист з питаннями на електронну пошту: [email protected].

Раніше "Донбас. Коментарі" писало, що у Слов'янську Герою України купили трикімнатну квартиру.



Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.