В ОРДЛО застосовують обладнання для розсилки спам sms-повідомлень

На особовий склад Збройних сил України і населення можуть чинити психологічний тиск

На тимчасово окупованій території у Донецькій і Луганській областях підвищують рівень технічного забезпечення проведення пропагандистських та інформаційно-психологічних заходів. Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

Як зазначається, окупанти активізували застосування завезеної з Росії обладнання для розсилки спам sms-повідомлень абонентам мобільного зв'язку. Це будуть робити з метою психологічного впливу на особовий склад Збройних сил України і населення.

"Також це пов'язано зі зниженням рівня довіри до повідомлень російських і місцевих Засобів масової інформації (ЗМІ) серед мешканців тимчасово окупованих територій", - йдеться в повідомленні.

Також додається, що спроби російських пропагандистів звинуватити Об'єднані сили в підриві автомобільного мосту (19 вересня минулого року) не були успішні.

"Суспільство сприйняло це, як спроба запобігти прояв незадоволення діяльністі окупаційних адміністрацій і відволікання уваги від проблем соціального зростання забезпечення", - пояснює прес-служба.

Крім цього додається, що підрозділи Об'єднаних сил знаходяться напоготові до підступних і провокаційних дій з боку російсько-окупаційних військ.

Раніше "Донбас. Коментарі" писало, що на сході України двоє військовослужбовців отримали поранення.



Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.