Центр безпеки громадян відкрили на Донбасі

В області вже діє 11-й центр, де громадяни можуть бути в комфортних умовах

На сході України в Донецькій області у Новотроїцькому відкрили Центр безпеки громадян. В області це вже одинадцятий такий центр, написав на своїй сторінці у соцмережі Facebook голова Донецької обласної держадміністрації Павло Кириленко.

Як зазначається, у центрі можуть перебувати 32 рятувальника, а також представники підрозділів поліції. Таким чином, для людей, які там будуть нести службу, створили комфортні умови.

"Капітально відремонтовані приміщення обладнані новими меблями, засобами зв'язку, комп'ютерами, побутовою технікою. У рятувальників - нова форма і головне - два сучасних автомобіля для гасіння пожеж. Один із них, вартістю понад 7 мільйонів гривень, був придбаний Держслужбою з надзвичайних ситуацій в цьому році", - написав Павло Кириленко.

Також додається, що ремонт та облаштування Центру безпеки в Новотроїцькому фінансували з обласного бюджету. На це було виділено 9 млн грн.

"Селище повертається до мирного життя. Про те, щоб воно було безпечним, подбають рятувальники і поліцейські - тепер все необхідне у них для цього є", - підкреслив глава ДОГА.

Раніше "Донбас. Коментарі" писало, що у школах Бахмута цілий тиждень боролися з буллінгом.



Источник: https://donbass.comments.ua
Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.