Кинув універ і пішов служити: екіпаж БМП молодого хлопця визнали найкращим

Олексій пішов служити не на строкову службу

На сході України служить 20-річний Олексій, який ще два роки тому кинув навчання в університеті, щоб відправитися захищати свою країну. Тепер він переможець змагань на кращий екіпаж Бойової машини піхоти (БМП), передає прес-служба Операції об'єднаних сил в соцмережі Facebook.

Як зазначається, Олексій пішов служити не на строкову службу. Прийшовши до військкомату він попросився служити там, де служив його батько, який до того часу вже демобілізувався.

"І тато вже подумує про те, щоб повертатися на службу. Що стосується перерваного навчання, а я вчився на викладача фізичної культури і спорту, то в університеті мені пропонували академічну відпустку. Я відмовився, сумнівався, що буду продовжувати там вчитися. І був правий. Зараз серйозно розмірковую над тим, щоб вступати знову до навчального закладу вищої освіти, тільки вже до військового", - говорить Олексій. 

Крім цього, додається, що нещодавно хлопець разом з побратимами, Богданом і Володимиром, перемогли в конкурсі на кращий екіпаж БМП Операції Об'єднаних Сил. Секретом свого успіху хлопець називає наполегливість, силу волі і підготовка.

Раніше "Донбас. Коментарі" писало, що військовозобов'язаних на Донбасі будуть навчати стрільбі.



Источник: https://donbass.comments.ua
Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.