Проведуть патріотичну гру: дітей Донбасу відправили на відпочинок

Дітей будуть виховувати з патріотичним ухилом

В Донецькій області 70 дітей, які потребують особливої соціальної уваги і підтримки, відправили на відпочинок у дитячі центри "Молода гвардія" та "Артек" на п'яту зміну. Під час відпочинку виховувати дітей будуть в патріотичному напрямку, передає прес-служба Донецької обласної держадміністрації.

Як зазначається, у рамках зміни пройде спортивна історико-патріотична гра "Ми козацького роду нащадки", присвячена Дню українського козацтва та свята Покрови Пресвятої Богородиці.

"Головними подіями стануть - дослідна гра "У пошуках козацьких скарбів", дитячо-юнацький збір "Ой, на горі Січ іде", історична гра "Де козак - там і воля, і слава". Ключовими заходами зміни стануть святкування Покрови Пресвятої Богородиці, Дня захисника України, Дня Українського козацтва. Зміна триватиме 21 день", - йдеться в повідомленні.

Щоб отримати путівку для своєї дитини на наступну зміну, необхідно звернутися в структурні підрозділи з питань соціального захисту населення виконавчих органів міських рад, райдержадміністрацій за місцем проживання.

Раніше "Донбас. Коментарі" писало, що безкоштовні тренування з фітнесу та гімнастики проведуть на Донбасі.



Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.