Стало відомо, коли в Краматорську розпочнеться опалювальний сезон

Включити опалення можуть навіть раніше встановлених термінів

В Донецькій області в місті Краматорськ сьогодні, 2 жовтня, вже оголосили, коли розпочнеться опалювальний сезон. Так, у квартирах місцевих мешканців батареї стануть теплими з 16 жовтня, передає прес-служба Краматорської міської ради.

Як зазначається, теплопостачальним підприємствам КВП "Краматорська тепломережа", ТОВ "Краматорськтеплоенерго" і ВО "Крамторськміжрайтепломережа" рекомендовано почати подавати тепло в житловий фонд міста з 16 жовтня.

У разі, якщо середньодобова температура зовнішнього повітря буде 8 градусів, або нижче, протягом трьох діб, подати тепло в будинки можуть раніше.

Варто зазначити, що в Донецькій області до осінньо-зимового періоду 2019-2020 років (опалювального сезону було підготовлено 91,9% житлових будинків (це за даними на 15 вересня). Значна кількість пошкоджених і зруйнованих житлових будинків є однією з проблем, яка гальмує" (стримує) підготовку до опалювального сезону. Всього, в результаті збройного конфлікту в Донецькій області на територіях, підконтрольних українській владі, залишаються зруйнованими і пошкодженими 5561 житлових будинків.

Раніше "Донбас. Коментарі" писало, що у Донецькій області перевірили гуманітарні дорожні коридори.



Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.