Мешканці Маріуполя вже можуть голосувати за суспільний бюджет

Фільтр за статусом, типом, категорією, районом та бюджетом, допоможе полегшити пошук необхідного проекту

В Маріуполі, Донецької області, місцеві мешканці вже можуть проголосувати за проект "Бюджет громадської участі". Це можна зробити в Центрі надання адміністративних послуг (ЦНАП), передає прес-служачи Маріупольської міської ради.

Як зазначається, голосування триватиме до 21 жовтня. Тож, кожен бажаючий ще має можливість підтримати, на його думку, важливий проект для Маріуполя. Для цього необхідно прийти в ЦНАП та заповнити паперовий бланк. Проголосувати можна і в онлайн-режимі, не виходячи з будинку. Це можна зробити на сайті "Бюджету громадської участі".

Вже відомо, що отримати паперовий варіант бланку для голосування можна роздрукувавши його з інтернет-сторінки офіційного сайту Маріупольської міської ради. Так, необхідно зайти в рубрику "Громадський бюджету м. Маріуполя". Також можна зайти і на сайт Центру надання адміністративних послуг.

Всього на даний момент на сайті "Бюджету громадської участі" є 124 проекта. Їх всі можна побачити в розділі "Подивитися проекти". Вони розділені за такими категоріями: охорона навколишнього середовища, спорт, охорона здоров'я, безпека і громадський порядок, соціальний захист, благоустрій міста, освіта, туризм, культура та вуличне освітлення.

Бажаючим проголосувати варто врахувати, що він може вибрати один проект серед малих проектів і один - серед великих проектів. Фільтр за статусом, типом, категорією, районом та бюджетом, допоможе полегшити пошук. Ті, хто наперед знають назву або номер проектів, можуть ввести цю інформацію в рядку пошуку.

Раніше "Донбас. Коментарі" писало, що мешканців Донбасу запрошують на "форум медіа-патріотів".



Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.