Телевізори та питна вода: якими повинні бути КПВВ на Донбасі

За добу КПВВ перетинають близько 36 тисяч чоловік і 5,5 тисяч одиниць транспорту

На сьогоднішній день в Донецькій області контрольні пункти в'їзду-виїзду облаштовані на 100%. Це такі пункти, як "Маріїнка", "Новотроїцьке" і "Гнутово". А контрольно-пропускний пункт "Майорське" вже готове на 95%, передає прес-служба Донецької обласної держадміністрації в соцмережі Facebook.

Як зазначається, кожен КПВВ повинен мати ідентичні технічні рішення. При цьому, вони повинні бути узгоджені з Державною прикордонною службою України.

Так, на контрольному пункті в'їзду-виїзду має бути змонтовано дві зали очікування. Кімнати також мають бути обладнані всім необхідним: телевізором, кондиціонером і обладнанням для обігріву приміщення, лавками. Також повинна бути створена кабіна для паспортного контролю.

Крім цього, на КПВВ повинно бути три санітарних модуля і навіси для проведення огляду транспорту, проходу людей, а також для проведення паспортного контролю громадян. Всередині КПВВ повинна бути і лінія електропередачі, водопровідно-каналізаційна мережа. Ще є необхідність встановити ємності з питною водою, комплекти для надання первинної медичної допомоги та інвалідні візки.

В пості підкреслюється, що саме такі вимоги до обладнання КПВВ допоможуть поліпшити умови перетину близько 36 тисяч чоловік і 5,5 тисяч одиниць автотранспорту. Приблизно така кількість людей і транспорту перетинають пункти в'їзду-виїзду кожної доби.

Раніше "Донбас. Коментарі" писало, що назвали кількість відремонтованих приватних будинків на Донбасі.



Источник: https://donbass.comments.ua
Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.