Розведення сил: на сході зафіксували нові обстріли

Окупанти застосували озброєння БМП і автоматичні гранатомети

Всупереч проведенню розведенню сил у Луганській області, вчора, 29 жовтня, були зафіксовані нові обстріли з боку окупантів. Поблизу Луганського стріляли тричі, а саме з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і іншої стрілецької зброї, передає прес-служба Операції об'єднаних сил в соцмережі Facebook.

Як зазначається, неподалік Кримського стріляли з мінометів калібру 82 мм, озброєння Бойової машини піхоти-1 (БМП), станкових протитанкових і автоматичних гранатометів і стрілецької зброї, з великокаліберними кулеметами включно.

Ще були зафіксовані постріли в Донецькій області, а саме неподалік Богданівки (зі стрілецької зброї та автоматичних гранатометів), Авдіївки - (з великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї і автоматичних гранатометів), і поблизу Красногорівки (зі станкових протитанкових гранатометів). Не обійшлося без тиші і неподалік Водяного, що на Приазов'ї. Там стріляли зі стрілецької зброї і ручних протитанкових гранатометів.

Сьогодні, 30 жовтня, окупанти вже двічі порушили режим припинення вогню. Стріляли біля Зайцевого і поблизу Кримського. Окупанти застосовували міномети калібру 82 мм, автоматичні гранатомети, стрілецьку зброю і ручні протитанкові гранатомети.

Раніше, видання "Донбас. Коментарі" писало, що в Луганській області почали проводити розведення сил.



Источник: https://donbass.comments.ua
Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.