В Луганській області продовжують проводити розведення сил

Золоте залишається під контролем українських військ

На Луганщині вчора, 30 жовтня, в місті Золоте (ділянка розведення №2) продовжили проводити заходи з розведення сил і засобів. Про це пізно ввечері повідомила прес-служба Операції об'єднаних сил в соцмережі Facebook.

Як зазначається, фіксацію відведення сил і засобів проводили представники Спеціальної моніторингової місії Організації з безпеки і співробітництва в Європі (ОБСЄ). Також вчора ОБСЄ відвідали населені пункти Катеринівка та Золоте-4. З місцевими мешканцями вони обговорювали безпеку, відновлення інфраструктури та медичне забезпечення.

В прес-службі ООС підкреслюють, що місцеве населення позитивно відноситься до процесу розведення сил і підтримує цю концепцію.

Представники Організації з безпеки і співробітництва в Європі завершили свій візит на Донбасі вже на непідконтрольній уряді України території.

При цьому, командування Операції об'єднаних сил запевняє, що не дивлячись на розведення сил, населений пункт Золоте залишається під контролем українських військ, а населення під захистом українських воїнів.

Раніше, видання "Донбас. Коментарі" писало, що з кінця жовтня на Донбасі прогнозують заморозки.



Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.