У Покровську знову будуть говорити щодо утилізації відходів

У місті проведуть друге засідання

В Донецькій області в місті Покровськ серйозно підняли питання щодо збирання, зберігання та утилізації відходів. В рамках проекту "Чиста навколишня середа - безпечне життя - здорова громада" вже провели перше засідання і готуються до другого, передає прес-служба Покровської міської ради Донецької області в соцмережі Facebook.

Як зазначається, представники проекту ознайомилися з результатами екологічного аудиту, визначили проблеми, а ще отримали домашнє завдання. Воно стосується визначення існуючих проблем та розробки пропозицій з їх усунення. 

На першому засіданні були присутні місцеві мешканці, громадські організації, представники малого бізнесу, які займаються подібними проблемами.

Друге засідання членів проекту проведуть цієї п'ятниці, 8 листопада, в приміщенні Центральної міської бібліотеки їм.Т.Г.Шевченка. Початок о 14:00. Відвідати засідання просять великі підприємства, які є причиною утворення відходів, у тому числі одноразової упаковки. Вони можуть приєднатися до проекту. На засідання вхід відкритий і для небайдужих місцевих мешканців.

Раніше, видання "Донбас. Коментарі" писало, що бізнесменів та волонтерів у Слов'янську запрошують до співпраці.



Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.