В "ДНР" пройде перепис населення

Окупанти зберуть про місцевих жителів повне досьє

Керівництво т.зв. "ДНР" опублікувало список з 25 питань, який буде використовуватися під час перепису населення, яке відбудеться вже восени. Про це повідомляє видання "Depo.Донбасс".

Так, відповідно до опублікованого листа, жителям окупованих територій необхідно надати про себе повну інформацію з таких питань: стать; дата народження; місце народження; стан в шлюбі; громадянство; національна приналежність; освіту і навчання; Володіння мовами; джерела коштів для існування; зайнятість і безробіття; міграція.

Для жінок також передбачені питання про кількість народжених дітей і датою народження першої дитини. Повідомляється, що перш ніж перейти до цих питань, переписувач попросить перерахувати всіх, хто постійно проживає за даною адресою або на момент обліку населення, відзначаючи, ким вони доводяться один одному.

Нагадаємо, видання "Коментарі" заздалегідь зібрало інформацію про перепис на територіях, непідконтрольних офіційному Києву і звернулося за роз'ясненнями до експертів, щоб з'ясувати, до чого вся ця бюрократія в окремій "республіці" з тимчасовими законами і примарною стабільністю.

"Очевидно, що ця затія - елемент посилення контролю Росії за населенням окупованого Донбасу, а також черговий спосіб тиску на Київ. Серед профітів для агресора:" взяти на олівець "людей призовного віку, підстьобнути процес роздачі російських паспортів, дати їжу пропагандистській машині", була отримана відповідь від виконавчого директора в Центрі прикладних політичних досліджень "Пента" Олександра Леонова.



Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.