Молода дівчина вирушила служити на схід України

Відправитися на війну Анастасія хотіла ще в 16 років

На сході України служить молода дівчина Анастасія Антипенко. Зараз вона старший солдат, яка впевнена, що зі своїм коханим, заради України, вони зможуть подолати будь-які труднощі, передає прес-служба Операції об'єднаних сил у соцмережі Facebook.

Як зазначається, ще в 2014 році Анастасія спостерігала за тим, що відбувається в країні, але не могла нічого зробити. Причина - їй було 16 років.

"Пройшло більше п'яти років, а війна все ще йшла. Я зібрала необхідні документи і прийшла до однієї з частин Національної гвардії України. Що мене надихнуло вибрати саме військове формування? Напевно те, що його бійці одними з першими стали на захист України. Також сподобався патріотичний дух", - каже дівчина.

Крім цього, в армії дівчина зустріла і коханого. Анастасія познайомилася з ним в автобусі. Вони навіть встигли одружитися.

"Батько мого чоловіка - прикордонник. Він довгий час мріяв, щоб і Максим пішов по його стопах. Однак, під час призову на строкову службу Максим обрав Національну гвардію. Як виявилося, це був доленосний вибір, адже завдяки цьому ми познайомилися. До речі, він зараз теж виконує завдання в районі проведення ООС на одному з опорних пунктів", - пояснила старший солдат Антипенко.

Ще дівчина додала, що зараз вони мало спілкуються через відсутность часу (служба). Але дівчина відчуває, що разом вони багато чого зможуть подолати.

Раніше "Донбас. Коментарі" писало, що бухгалтер з Донецька стала фронтовою розвідницею. 



Источник: https://donbass.comments.ua
Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.