Студенти з Маріуполя зможуть безкоштовно навчатися в Афінах

Випускники отримають дипломи, які будуть визнані в країнах Європейського Союзу

У Донецькій області в місті Маріуполь студенти отримали можливість навчатися в Афінах абсолютно безкоштовно. Для цього вони отримали необхідну стипендію, передає прес-служба Маріупольської міської ради.

Як зазначається, така можливість випала трьом студентам, які є випускниками Маріупольського державного університету. Стипендії їм видали в Європейській школі права і управління в Афінах. Одна стипендія здатна покрити вартість трирічного навчання та проживання в гуртожитку. Потрапити на стажування в цю школу студенти змогли завдяки переговорам, які велися між ректором і директором організації.

Так, навчання в Афінах пройдуть студенти, які навчалися в Маріуполі на спеціальності "Право" та "Мова і література (новогрецька)". Щоб потрапити на навчання в Афіни, в першу чергу, необхідно було добре володіти англійською мовою.

У прес-службі підкреслили, що в Школі європейського права та управління студенти вивчають основні закони Європейського Союзу (ЄС), а також національне законодавство однієї з країн ЄС, а ще сучасні принципи управління. Випускники зможуть отримати диплом бакалавра, який визнаватиметься в Європі. Таким чином випускники зможуть знайти роботу в одній з країн ЄС.

Раніше, видання "Донбас. Коментарі" писало, що в Маріуполі покажуть запальне шоу на воді.



Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.