Вивчити українську мову мешканцям Маріуполя пропонують всього за годину

У місті проведуть марафон заходів-тренінгів

Вивчити українську мову за одну годину випаде можливість всім мешканцям Маріуполя. Для цього, вже в цю суботу, 7 вересня, відбудеться марафон тренінгів, передає прес-служба Маріупольської міської ради.

Як зазначається, заходи будуть проводитися на площі Драмтеатру біля фонтану. Початок о 15:00. Продовження тренінгів відбудеться 14 вересня - в ПортCity і 21 вересня "Екстрім - Парку".

"У розважальному форматі виступить український танцювальний ансамбль - "Будинку Дитячої Творчості", прозвучать українські пісні. Також маріупольці зможуть побачити сучасні "Дикі танці по-українські", а DJ SONIC, DJ ALBUS і шоу від клоуна бантиком - зроблять все, щоб захід не був нудним", - йдеться в повідомленні.

За словами директора навчального центру "Затребувані Професії" Дениса Куюкова, вони хочуть показати багатство української культури і всю красу нашої рідної мови. Тренінги будуть проводитись по всім європейським стандартам. Також, організатори стверджують, що заняття не будуть нудними, але при цьому будуть досить плідними.

Раніше "Донбас. Коментарі" писало, що у прифронтовому селищі на Перший дзвінок приїхали військові та поліція. 



Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.