На Донбасі для малих і середніх підприємців проведуть бізнес-тренінги

Навчальні тренінги організують безкоштовно

В Україні в Донецькій області всім підприємцям малого та середнього бізнесу пропонують пройти навчання. Тренінги заплановані на період з 1 по 9 жовтня, передає прес-служба Слов'янської міської ради.

Як зазначається, тренінги проведуть в семи містах Донецької області.

"Будуть проведені безкоштовні навчальні тренінги з бізнес-планування, залучення та використання фінансових ресурсів. Своїми знаннями з підприємцями поділиться директор Львівського центру розвитку малого бізнесу Олександр Білоус, який має управлінський досвід з 1994 року", - йдеться в повідомленні.

Так, в місті Слов'янськ тренінг відбудеться 1 жовтня, в Дружківці - 2 жовтня, в Костянтинівці - 3 жовтня, в Бахмуті - 4 жовтня, в Маріуполі - 7 жовтня, в Добропіллі - 8 жовтня, а в Покровську - 9 жовтня.

"Учасники тренінгу дізнаються як побудувати компанію, яка буде міцно "стояти на ногах" навіть в умовах кризи, як опанувати інструменти успішного вирішення управлінських завдань і своєчасно реагувати на зміни економічних тенденцій і завжди тримати бізнес в тонусі", - пояснили в прес-службі.

Крім цього, підприємцям розкажуть, що таке системний бізнес, і як їм оволодіти, а також як побачити джерела підвищення прибутковості бізнесу, розробити послідовність кроків, які необхідно зробити для виведення бізнесу на якісно новий рівень.

Раніше "Донбас. Коментарі" писало, що новий міський рекорд встановили в Краматорську.




Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.