Шукають учасників: фестиваль соціальних відеороликів проведуть в Маріуполі

Організатори фестивалю почали вести переговори з режисерами та відеооператорами українських телеканалів

В Маріуполі з 15 по 24 листопада цього року, проведуть перший фестиваль соціальних відеороликів "Нам тут жити". На сьогоднішній день вже шукають талановитих людей, які візьмуть участь у фестивалі, передає прес-служба Маріупольської міської ради.

Як зазначається, даний захід буде свого роду молодіжною платформою і дозволить молодим людям висловити свої думки.

За словами автора проекту Олексія Симонова, заявки на фестиваль вже надсилають учасники з різних міст України. Зацікавилися і заходом співробітники Національної поліції.

Тема для всіх відеороликів одна - соціальна. Зняти можна відео про екологію, тварин, здоровий спосіб життя і навіть про гендерну рівність. Автор повинен чітко пояснити на відео, що саме його хвилює. Дедлайн подання заявки - 15 листопада. Надсилати відео можуть, як професіонали, так і аматори. Вікових обмежень немає.

Також додається, що відео потрібно подавати в HD або Full HD якості, а час його перегляду не повинен перевищувати трьох хвилин. Більш детальну інформацію можна дізнатися за телефоном: 097-272-23-43. Надсилати свої роботи і питання можна також за адресою: [email protected].

Варто відзначити, що організатори фестивалю почали вести переговори з режисерами та відеооператорами українських телеканалів. Відеоролики всіх учасників покажуть у Палаці культури "Український дім". Хто стане переможцем конкурсу, а також хто отримає "Приз глядацьких симпатій", стане відомо 23 листопада. 

Раніше, видання "Донбас. Коментарі" писало, що на Донбасі шукають професійних батьків.



Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.