Спортсмени з Донбасу завоювали безліч медалей на змаганнях з армспорту

Участь у Кубку України приймали 150 спортсменів

В Донецькій області спортсмени привезли зі змагань з армспорту одразу шість нагород. Участь у XIX Кубку України з армспорту брали понад 150 спортсменів з різних куточків країни, передає прес-служба Маріупольської міської ради.

Як зазначається, завоювали шість медалей спортсмени з Маріуполя. Місто представив багаторазовий переможець і призер Всеукраїнських та міжнародних змагань Олександр Баландін. Ще він є президентом федерації армспорту на Донбасі.

За його словами, на Кубку України вони показали відмінний результат. Також, у подальшому він буде працювати над популяризацією армспорту в Маріуполі. Ще в цьому місяці хочуть провести міський чемпіонат. Планується, що дорослі будуть виступати в абсолютному заліку, а діти будуть боротися у різних вагових категоріях.

Крім цього, Маріуполь на змаганнях представляли спортсмени - Микола Обламський, Іван Кулик та Олег Калашников. В загальнокомандному заліку команда Донецької області посіла третє місце.

Золоту і срібну медалі завоював Олександр Баландін. Перше і друге місце посів Микола Обламський, друге місце - Олег Калашников, третє місце - Іван Кулик.

Раніше, видання "Донбас. Коментарі" писало, що у флешмобі на Донбасі взяли участь близько 700 осіб.



Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.