Силовики на Донбасі завоювали "золото" на чемпіонаті України з футболу

Всього участь у чемпіонаті брали 12 команд

Поліцейські з Донецької області допомогли своїй команді стати золотим призером змагань і виграти путівку на головний футбольний поєдинок країни. Вже відомо, що з 4 по 14 жовтня у Києві пройдуть фінальні ігри за перехідний Кубок Героїв АТО, передає прес-служба поліції Донеччини.

Як зазначається, 5-й сезон Чемпіонату України з футболу Ліги учасників АТО на Кубок Героїв АТО завершився в Маріуполі. Вчора відбулася вирішальна гра на футбольному полі стадіону "Портовик".

"Золотим призером визнано об'єднану команду силових структур Збройних Сил України, Національної гвардії, Національної поліції, Служби безпеки, Державної прикордонної служби України з міста Маріуполь команда "ДонОВК". Капітан команди - майор юстиції Іван Тепляков, керівник команди підполковник Валерій Бєляєв", - йдеться в повідомленні.

Всього участь у чемпіонаті брали 12 команд, які входять в склад дивізіону "Схід" Всеукраїнської футбольної Ліги учасників АТО.

"По закінченню гри відбулася урочиста церемонія нагородження кубками, почесними грамотами, сувенірами і медалями", - пояснили в прес-службі.

Раніше "Донбас. Коментарі" писало, що яхтсмени з Маріуполя завоювали "бронзу" на чемпіонаті України.



Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.