Модель з Донбасу стала чемпіонкою України з боксу

Дівчині знадобився лише рік, щоб завоювати золоту медаль

На змаганнях в Івано-Франківську модель з Донбасу стала чемпіонкою України з боксу. Всього участь у змаганнях приймали близько 200 спортсменів з усієї країни, передає прес-служба Маріупольської міської ради.

Як зазначається, щоб стати чемпіонкою, спортсменці Дарині-Ользі Гутаріній знадобився всього лише один рік наполегливих тренувань. Дар'я вихованка Дитячо-юнацької спортивної школи "Атлетик". На змаганнях вона завоювала золоту медаль у ваговій категорії до 48 кг. Дівчині 16 років.

В прес-службі розповіли, що у спортсменки дуже завзятий і наполегливий характер. Сам тренер дівчини Антон Косс говорить, що навіть не міг подумати про такі високі результати тендітної Дар'ї.

Тренер підкреслив, що він тренерує близько 50 спортсменів, більша кількість з яких - хлопці. Але активне завзяття до перемоги завжди показує саме Дарина. За три роки до того, як прийти на бокс, дівчина будувала кар'єру моделі. А на бокс вона водила свого молодшого братика.  

Крім Дар'ї, з Маріуполя на змаганнях гідно виступили Алена Портянченко, яка посіла перше місце і Євгенія Клімова - 2 місце.

Раніше, видання "Донбас. Коментарі" писало, що в Сіверську практично завершили ремонт опорної школи.



Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.