Донбас відвідали спортсмени з 13 міст України

В області вирішили підвищити рівень майстерності юних спортсменів

Більш 300 спортсменів із 13 міст України відвідали Донецьку область. Вони прибули на обласні змагання з кікбоксингу в Курахове, Мар'їнського району, передає прес-служба Управління фізичної культури і спорту ДонОДА в соцмережі Facebook.

Як зазначається, змагання проходили протягом двох днів, 26 та 27 січня. Це був відкритий чемпіонат Донецької області з кікбоксингу WAKO серед дітей, юнаків і юніорів 2004-2013 років народження. А ще - відкритий чемпіонат обласної ДЮСШ з кікбоксингу серед юніорів 2002-2003 років народження та дорослих.

"Всього у спорткомплексі "Олімпійський" за звання кращих боролися 311 спортсменів, які представляли 13 міст Донеччини: Авдіївка, Бахмут, Білозерське, Волноваха, Добропілля, Костянтинівка, Краматорськ, Курахове, Маріуполь, Покровськ, Родинське, Слов'янськ і Торецьке", - йдеться в повідомленні.

В прес-службі підкреслили, що було сформовано збірну команду Донецької області для участі в чемпіонаті України з кікбоксингу WAKO серед юніорів, юнаків і дітей. Він відбудеться 13-16 лютого у Броварах.

Так, ці змагання провели з метою популяризації кікбоксингу в Донецькій області, а також, щоб підвищити рівень майстерності юних спортсменів.

Раніше, видання "Донбас. Коментарі" писало, що мешканцям Донбасу безкоштовно покажуть "100 відтінків правди і любові".



Источник: https://donbass.comments.ua
Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.