Поліцейський з Донбасу став чемпіоном України з кульової стрільби

Команда "вибила" максимальну кількість очок

В Донецькій області поліцейський Ігор Дімніч став чемпіоном країни з кульової стрільби. А збірна України, до складу якої входить місцевий мешканець, посіла перше місце на Відкритому чемпіонаті України з кульової стрільби з пневматичної зброї імені А. П. Кукси у Львові, передає прес-служба Донеччини.

Як зазначається, у поліцейського є мета - це представляти Національну поліцію на Олімпійських іграх. Чоловік займається кульовою стрільбою з 10 років, у 16 років отримав звання - майстер спорту, а також, на сьогоднішній день, має більше 20 років стрілецького стажу. Сьогодні Ігорю Дімнічу 31 рік, він займає посаду - поліцейський-інспектор відділу професійного навчання Головного управління Нацполіції в Донецькій області.

Крім цього, додається, що чоловік представляв Україну на чемпіонаті Європи. В 2019 році спортсмен двічі вигравав "срібло" - у командному та особистому заліках і став другим кращим стрільцем України.

"На чемпіонаті у Львові, який завершився першого жовтня, Ігор Дімніч представляв Донбас з військовослужбовцями Олександром Барановим та Андрієм Шкляруком. Вправу виконували з пневматичного пістолета по 10 пострілів у шести серіях", - йдеться в повідомленні.

Так, всього команда "вибила" максимальну кількість очок - 1718 і завоювала золоту медаль. Також вони стали кращими серед 24 команд (серед 80 учасників).

Раніше "Донбас. Коментарі" писало, що в Добропіллі видавати посвідчення водія і реєструвати транспорт почали в ЦНАП.



Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.