На Донбасі вибрали кращих спортсменів і тренерів

Кращих спортсменів та тренерів місяця було обрано за трьома категоріями

В Донецькій області за підсумками минулого місяця визначили кращих спортсменів і тренерів. Це роблять щомісяця спираючись на підсумки виступів атлетів регіону на всеукраїнських і міжнародних змаганнях, передає прес-служба Донецької обласної держадміністрації.

Як зазначається, серед олімпійських видів спорту кращим спортсменом стала Аліна Бережна. Вона заслужений майстер спорту України з вільної боротьби, срібний призер чемпіонату світу з жіночої боротьби. А кращим тренером став заслужений тренер України з вільної боротьби і особистий тренер Аліни Бережної, Олександр Веремієнко.

Кращим спортсменом неолімпійських видів спорту стала Каміла Грищенко. Дівчина є кандидатом в майстри спорту України з шахів, чемпіонкою світу з шахів серед дівчат до 18 років (бліц), а також переможцем командного чемпіонату світу з шахів серед школярів. Особистий тренер спортсменки, Андрій Корницький, був також визнаний кращим у цьому виді спорту.

А ось Андрій Трусов став найкращим спортсменом у видах спорту серед осіб з інвалідністю. Він майстер спорту України міжнародного класу з плавання, срібний і бронзовий призер чемпіонату світу з плавання серед спортсменів з ураженням опорно-рухового апарату, а ще - рекордсмен світу. Його тренер - Світлана Казначеєва була також визнана кращим тренером у цьому виді спорту. Жінка є заслуженим тренером України з плавання серед спортсменів з ураженням опорно-рухового апарату.

Раніше "Донбас. Коментарі" писало, що гімнаст з Маріуполя виступить в Токіо.



Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.