На Донбасі Василь Вірастюк зустрівся зі студентами

З успішними людьми курсантів знайомлять кожен місяць

В Маріуполі, Донецької області, чемпіон світу в силовому багатоборстві Василь Вірастюк і український богатир Олександр Лашин провели час з місцевими студентами. Спортсмени відвідали Донецький юридичний інститут Міністерства внутрішніх справ України, передає прес-служба Маріупольської міської ради.

Як зазначається, з чемпіоном і богатирем побачилися близько 200 студентів. Зустріч відбулася в рамках проведення засідання "Університету культури". Такі заходи в цьому університеті організовують кожного місяця, вже з вересня 2018 року.

В прес-службі підкреслюють, що мета таких зустрічей - познайомити студентів з успішними людьми. При цьому, на зустрічі запрошують людей, які досягли успіхів у різній діяльності. Успішні люди можуть стати прикладом для підростаючого покоління. А також вони мотивують їх на вчинення хороших вчинків.

Так, зустріч з Василем Вірастюком провели, щоб пропагувати серед особового складу курсантів здоровий спосіб життя і важливість спорту у житті кожної людини.

Студенти змогли дізнатися про життєвий шлях спортсменів і про їх джерела мотивації для досягнення своїх цілей. Після спілкування зі студентами Василь Вірастюк та Олександр Лашин показали себе в кульовій стрільбі, подивилися, як живуть курсанти та скуштували страви місцевої їдальні. 

picture

picture

picture


Раніше, видання "Донбас. Коментарі" писало, що фотовиставку архітектурних будівель показують в Маріуполі.



Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.