GO і Dota 2: кібербатл пройде в Маріуполі

Прийняти участь у змаганнях можуть всі бажаючі

В Донецькій області в Маріуполі вже 28 вересня відбудеться фінал турніру з CS: GO і Dota 2. Призовий фонд складає 50 000 гривень, передає прес-служба Маріупольської міської ради.

Як зазначається, для того, щоб стати учасником фіналу, треба взяти участь в турнірі від Федерації кіберспорту України. Останній проведуть вже цієї неділі, 22 вересня, в режимі онлайн на платформі Faceit.

"Шляхом кваліфікації будуть обрані дві команди в кожній з ігор. Вони отримають можливість перевірити свою удачу в фінальній частині турніру. Гранд-фінал пройде на сцені Донецького академічного обласного драматичного театру. В приміщенні буде організовано кілька ігрових зон. Призовий фонд розподіляється на обидві дисципліни - CS: GO і Dota 2", - йдеться в повідомленні.

Так, в обох дисциплінах за перше місце можна отримати по 13 тисяч гривень, за друге - по 7000 гривень, третє і четверте місця - по 2,5 тисяч гривень.

"Прийняти участь у змаганнях можуть всі бажаючі. Для цього потрібно зареєструватись за посиланнями: CS: GO і Dota 2", - пояснили в прес-службі.

Раніше "Донбас. Коментарі" писало, що бізнес-гру по фінансовій грамотності провели для школярів на Донбасі.



Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.