Центр підтримки малого та середнього бізнесу створять в Маріуполі

У центрі надаватимуть допомогу і консультуватимуть підприємців

В Донецькій області в Маріуполі з'явиться міський центр підтримки та розвитку малого і середнього бізнесу (МСБ). Таке рішення ухвалили місцеві депутати на засіданні 44-ї сесії міської ради, передає прес-служба Маріупольської міської ради.

Як зазначається, центр створять з метою ефективної реалізації стратегії розвитку Маріуполя та створення умов для розвитку мікро, малого та середнього бізнесу.

"Завдання центру - супровід та консультації підприємців. На базі закладу проводитимуть навчання і тренінги з ефективних стратегій ведення бізнесу в сучасних ринкових умовах. Також центр стане опорою для залучення інвестицій в сектор малого та середнього бізнесу", - йдеться в повідомленні.

Також, цей центр має спростити доступ підприємців до необхідної адміністративної інформації.

"Установа буде надавати консультаційну та фінансову підтримку новим підприємцям. Як результат, очікується підвищення обізнаності про можливості ведення підприємницької діяльності у місті", - пояснили в прес-службі.

Крім цього, додається, що центр стане ще і місцем взаємодії між місцевою владою, представниками бізнесу та громадськими організаціями. При цьому, зазначається, що центр буде мати право самостійно приймати рішення.

Раніше "Донбас. Коментарі" писало, що підприємцям Авдіївки пропонують грантову допомогу.



Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.