У Краматорську можна отримати грант на запуск і оновлення бізнесу

ООН запрошує місцевих мешканців і внутрішньо переміщених осіб взяти участь у конкурсі

В Донецькій області в Краматорську місцеві мешканці можуть отримати гранти на запуск, оновлення або розширення мікро-, малих і середніх підприємств. Надання гранту буде здійснюватися на конкурентній основі в районах Донецької та Луганської областей, а також у районах Донецької і Запорізької областей вздовж узбережжя Азовського моря, передає прес-служба Краматорської міської ради.

Як зазначається, це програма Організації Об'єднаних Націй (ООН).

"ООН запрошує місцевих мешканців і внутрішньо переміщених осіб прийняти участь у конкурсі на отримання грантової підтримки. На Донецьку та Луганську області передбачено загальну суму 2,850,00 доларів США підтримки бізнес-грантів. Максимальна сума одного гранту: до 6,500 євро у гривневому еквіваленті", - йдеться в повідомленні.

Вже відомо, що 19 вересня 2019 року о 14:00 в Краматорську планується проведення прес-конференції та інфо-сесії за участі представників Програми ООН та Європейського Союзу (ЄС) щодо надання інформації про оголошення першого конкурсу в рамках даної грантової програми.

Більш детальну інформацію можна дізнатися у регіонального координатора Володимира Кулигіна за телефоном: (095) 244-25-32, а також написавши повідомлення на E-mail: [email protected].

Раніше "Донбас. Коментарі" писало, що відновленням інфраструктури Донбасу займається Україна спільно з Литвою.



Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.