Представники з Данії шукають бізнес-партнерів з Донецької та Луганської областей

Однією з умов для співробітництва є спільна інвестиція

В Україні данська рада у справах біженців шукає бізнес-партнерів з Донецької та Луганської областей. Сума грантової підтримки від цієї ради може скласти від 10 000 до 100 000 доларів США, передає прес-служба Бахмутської міської ради.

Як зазначається, рада у справах біженців Данії почала розробляти нову грантову програму.

"Прийняти участь у ній можуть приватні підприємства будь-якої форми реєстрації, об'єднання виробників сільськогосподарської продукції, комунальні підприємства місцевих органів влади. Однією з умов для співпраці є спільна інвестиція з боку бізнес-партнера в розмірі до 50% від загальної вартості проекту", - йдеться в повідомленні.

Реалізований проект в результаті повинен підвищити доходи місцевого населення в Донецькій та / або Луганській області. У тому числі, за рахунок їх прямого залучення в виробничо-збутові ланцюжки.

"Ідея проекту має передбачати розширення бізнес-діяльності партнера, а також залучення місцевого вразливого населення, включаючи внутрішньо переміщених осіб і осіб, що постраждали від конфлікту, як однієї зі складових частин цього бізнес-проекту", - пояснили в прес-службі.

Тим, хто бажає співпрацювати з датською радою у справах біженців необхідно пройти за посиланням і залишити свою заявку. Зареєструватися можна до 30 жовтня цього року.

Раніше "Донбас. Коментарі" писало, що у Краматорську можна отримати грант на запуск і оновлення бізнесу. 



Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.