Підприємці Донбасу можуть відвідати "Дні польського бізнесу в Україні"

Захід допоможе підприємцям зав'язати нові знайомства і знайти нових партнерів з бізнесу

В Україні планують провести міжнародний форум "Дні польського бізнесу в Україні". Відвідати його можуть всі бажаючі мешканці Донбасу, передає прес-служба Слов'янської міської ради.

Як зазначається, захід відбудеться в понеділок, 14 вересня. Цей форум буде проходити в Києві вже шостий рік поспіль. На ньому вже традиційно зустрінуться, як бізнесмени, так і представники влади. Будуть присутні і польські бізнесмени.

Такий форум проводять з метою спілкування та налагодження партнерських взаємин. Надалі це допоможе знайти нові шляхи співпраці в бізнесі.

Щоб потрапити на захід попередньо необхідно зареєструватися. Уже відомо, що розглядатимуть такі питання, як торгово-економічне партнерство України і Польщі, велику приватизацію і відкриття вільного ринку землі в Україні, польський досвід та польські технології для енергозберігаючих проектів в Україні та багато іншого.

Варто відзначити, що в Краматорську почали проводити заняття з основ бізнес-планування. Таким чином студенти проходять навчання в "Бізнес школі молодого підприємця", яку відкрив місцевий центр зайнятості.

Раніше "Донбас. Коментарі" писало, що жінкам з Донецької області готові "подарувати" 120 тисяч гривень.



Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.