У ТОП-10 рейтингу інституційної спроможності увійшли міста Донбасу

Даний рейтинг складається з 38 критеріальних показників

Міста Бахмут і Покровськ увійшли в ТОП-10 рейтингу інституційної спроможності та стійкого розвитку малих і середніх громад України. Рейтинг сформував фонд "Регіональний центр економічних досліджень та підтримки бізнесу", передає прес-служба Бахмутської міської ради в соцмережі Facebook.

Як зазначається, рейтинг був сформований на основі 38 критеріальних показників і на основі даних 1321 міст України з населенням до 100 000 мешканців. Місто Бахмут опинився на шостій позиції рейтингу, а Покровськ на 20-му місці.

В прес-службі підкреслили, що показниками, які враховувалися для рейтингу, є наявність SECAP на власних інформаційних ресурсах суспільства, ЕСКО контракти в суспільстві, наявність на територіях громади вітропарків і сонячних станцій. Ще в громаді повинен бути свій бренд, проекти (в тому числі SMART City), та реалізовані проекти за участю міжнародних партнерів.

За словами Бахмутського міського голови Олексія Реви, більшість цих показників показують відкритість, якість власних сервісів і інформаційних ресурсів.

Крім цього, він додав, що першість у таких рейтингах допомагає в розвитку, приваблює інвесторів і сприяє розвитку інвестиційної політики міста в цілому.

Раніше, видання "Донбас. Коментарі" писало, що в мобільному офісі на Донбасі мешканці змогли отримати допомогу.



Источник: https://donbass.comments.ua
Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.